Nieuws Wet & Recht Hulpverleners Markt Onderzoek Spierziekten Webwinkel Links Hulpmiddelen Vereniging Mijn VSN Normale lettergrootte Grote lettergrootte Grootste lettergrootte
VSN - Vereniging met veel gezichten
HomeWord lid E-mail Myocafé
Menu
   Vereniging Spierziekten Nederland
deze site internet

sitemap: Sitemap lettergrootte: Lettergrootte

Momenteel online:
57 bezoekers
    < Home < VSN website < Colofon

VSN website


Redactie
De teksten met een medisch karakter op deze website zijn in de regel gemaakt in een samenwerking tussen een tekstschrijver, leden van de VSN, gespecialiseerde neurologen of revalidatieartsen en medewerkers van het VSN-bureau. Teksten met een medisch karakter worden in alle gevallen gecontroleerd door een specialist. Meestal is dit een medisch adviseur. De lijst van de medisch adviseurs is te vinden onder Vereniging.
De teksten over regels en voorzieningen zijn gemaakt in samenwerking met de CG-raad. Deze teksten zijn geschreven door verschillende auteurs. De teksten worden gecontroleerd door juristen.
De teksten over hulpmiddelen worden samengesteld door de Helpdesk Hulpmiddelen van de VSN.
De informatie voor hulpverleners wordt samengesteld door gespecialiseerde revalidatieartsen en/of neurologen in samenwerking met medewerkers van de VSN.

De vormgeving
De site is vormgegeven door bureau Anker & Strijbos uit Utrecht

Techniek
De technische realisatie is verzorg door Webpower uit Barneveld. Voor het beheer van de inhoud wordt gebruik gemaakt van Phoundry CMS.
VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480
e-mail: vsn@vsn.nl - Bank: ING 1422400

disclaimer - colofon